Házhozszállítás

Webáruházunkban leadott rendelés esetén a szállítási költség 

1.500 Ft! 

20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Mekk Elek - az ezermester

 

Emlékeznek a mesére?

Mekk Elek ezermesternek adta ki magát, pedig valójában nem értett szinte semmihez sem. Számos mesterséggel megpróbálkozott, sokféle munkát, megbízást elvállalt, de sokáig mindegyikre alkalmatlannak bizonyult.

A házát 13 cégérrel díszítette, melyek egy-egy foglalkozást ábrázoltak. Ezekben a foglalkozásokban Mekk Elek sorra kipróbálta magát – folyamatosan kudarcra ítélve.

Szemmel láthatóan Mekk Elek rendelkezett valamilyen ismerettel a szakmát illetően, de az elvállalt javítást mindig rosszul vagy károsodás árán tudta csak elvégezni. Nyilvánvaló volt a kontársága és elégedetlenek voltak a megrendelők, és ő ezt még fitymáló okoskodásával tetézte, és a trehányságért is fizetséget várt, ami felbőszítette a többi állatot, és leverték a cégérek közül azt, amelyikre Mekk Elek éppen méltatlannak bizonyult.

Végül az utolsó részben a legutolsó cégér, a „szabóság” cégére a házon maradhatott, mert Mekk Elek bizonyította rátermettségét erre a foglalkozásra.

Tehát jó bornak is kell a cégér… ajánlom figyelmünkbe jelölőinket! Aki egyszer nálunk vásárol, újra vásárol! Mert minőséget kap, gyors kiszolgálást rugalmas feltételekkel és nem utolsósorban egy szakemberek részére kifejlesztett, a precíz munkavégzést megkönnyítő jelölőmarkert.

Webáruház készítés